HF1000 // Designår: 1998

Det er vigtigt at anvende de rigtige materialer i de rigtige former og dimensioner og under de forhold, hvor de skal bruges, hvor enhver detalje og materialet har et klart formål, og intet er gjort mere kompliceret end nødvendigt.

See more…

Hf1000 serien er meget flexibil kan fastmonteres ved nedstøbning i bygulvet, vægmontering eller med en fod, så møblerne bliver mobilt.

En armstøtte kan let monteres på siden af stålrøret, så den på en enkel og naturlig måde er integreret i bænkens rørkonstruktion.

Den bærende konstruktion er integreret i siddefladen. Jeg har ophævet opdelingen mellem det bærende og det bårne ved at sammenbringe dem i en samlet form,

Røret som er udført i rustfrit stål, som er knudepunktet i konstruktionen, er påmonteret med meder på langs af røret ved sidefladen eller i ryggen. Træstaven trækkes ned over meden og imellem dem indsættes et afstandsstykke for til sidst at stramme og fastgøre lamellen. En let måde at påmontere og afmontere staven. Bænken er udført i rustfrit stål og træstaven er udført i teak eller asketræ.

Der er minimum af vedligeholdelse på hf1000. Udover at træet skal have olie. Blade, alger og andet snavs har svært ved at samle sig på overfladen. De massive ellipseformede træstavsprofiler bevirker, at regnvandet skyller overfladen og nemt kan løbe af, så overfladen hurtigt bliver tør klar til brug igen.

Producent // Veksoe.dk